Personlig Trening på vårt private senter

Bergen PT-senter sitt eget treningslokale sentralt på Danmarksplass, uten medlemmer og tilskuere, bare for PT og kunde. Vi har topp moderne fasiliteter, og er helt spesialisert på PT, med tverrfaglig samarbeid med fysioterapeut, kiropraktor og kostholdsveileder på kontor, er vi klare for å gi deg det beste. Kom som du er, vi hjelper deg å nå dine mål, trygt og effektivt.

Konsultasjon
med PT

Vi tilbyr konsultasjon med PT for 400 kr. Vi går gjennom dine forutsetninger og målsetninger, og lager en skreddersydd oppfølging etter dine ønsker og budsjett. Dette får du i en konsultasjon hos oss:

Motivasjonssamtale: Hvor er du og hvor skal du?
Screening/testing: Vi undersøker utgangspunktet ditt, for en trygg og effektiv start.
En tilbakemelding på veien videre, hva som er best for akkurat deg.

Ønsker du en konsultasjon så ta kontakt med oss.

Hva kan en PT hjelpe deg med?

 • – Ned i vekt
 • – Opp i muskelmasse
 • – Strammere kropp
 • – Mer markante muskler
 • – Kondisjon
 • – Ernæringsoppfølging
 • – Styrketrening
 • – Skaderehabilitering
 • – Motivasjon
 • – Bevegelighet
 • – Nå dine mål
Finn din PT nå!

Personlig trening er for alle

En PT tar utgangspunkt i dine mål, dine forutsetninger og din tidsplan, slik at treningen er tilpasset dine behov. Du avtaler tid med din personlige trener når det passer deg. Da er treneren til stede for deg.

Kontakt en av våre engasjerte ansatte i dag for mer informasjon!

...

PT-gruppetimer

Vi kan tilby mange forskjellige typer PT-grupper for deg som ønsker å trene sammen med andre, men samtidig få råd og veiledning fra en personlig trener. Vi tilbyr ulike PT-grupper på alle senter, som slyngetrening, løpegrupper, bootcamp og styrkegrupper. Ta kontakt for informasjon om de ulike  PT-gruppene på Danmarksplass, sentrum, Askøy, Åsane og i Arna.

Styrketrening

Er du en av de som gjerne vil ta styrketreningen til nye høyder, med knebøy, markløft og benkpress i fokus? Ønsker du tilbakemelding på din teknikk, samt lære om spesifikk trening rettet mot økt styrke? 

Da kan denne styrkegruppen være noe for deg!

Motiverende gruppe med ukentlig felles effektiv trening på Bergen PT-senter, få personer med samme mål, og tett oppfølging av PT. Vår PT Iver har lang treningserfaring, og grundig kompetanse på basis styrketrening. 

I tillegg til treningsøktene vil det bli satt planlagt trening som en skal gjøre på egenhånd mellom øktene.

Hvem passer gruppen for?

Styrkegruppen passer for alle som har et mål om å bli sterkere, uansett alder og fysisk form. Treningene vil bli tilrettelagt slik at hver enkelt deltaker får maksimalt utbytte av treningene. 

UKENTLIGE ØKTER
55 MIN VED BERGEN PT-SENTER
250 PER ØKT

Ta kontakt for mer info, eller reservasjon av plass.

Kontakt Iver

Telefon: 92 82 83 69

Mail: iver@bergenpt.no

Slyngetrening

8 UKER
6-8 PERSONER
1600 KR

Kom i form med funksjonell styrketrening med slynger fra junglesport! Dette er en gruppetrening med fokus på generell styrke, og er spesielt bra på kjernestyrke. Deltagere vil følges opp tett av personlig trener, og belastning kan fint tilpasses alle, så alle klarer å delta, og alle får allikevel tatt seg godt ut!

Ta kontakt for mer info, eller reservasjon av plass.

Kontakt Iver

Telefon: 92 82 83 69 Mail: iver@bergenpt.no