Om oss

Bergen PT er 35 Personlige Trenere, i et team, spredt over hele Bergen. Vår visjon er å fremme motivasjon, måloppnåelse og treningsglede til folk flest. Vi jobber tverrfaglig, med fysioterapeut, kiropraktor og kostholdsveileder på laget, for å gi deg den beste oppfølging. Vi er tilstede på forskjellige treningssenter, holder timer ute, hjemme hos kunde, og har vårt eget private senter, Bergen PT-senter. En trenger ikke medlemskap eller bindingstid for å trene med PT hos oss, les mer om våre senter under. Ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon for å finne din vei videre.

Kronstad – Sammen

Bergen PT bemanner Sammen Kronstad treningssenter sentralt på Kronstad. Dette er et fullsortiment treningssenter som er åpent for alle, ikke bare studenter. I tillegg til Personlige Trenere fra Bergen PT, har Sammen Kronstad mye gruppetimer, hyggelige ansatte i resepsjon og alt av treningsutstyr til egentrening. En trenger ikke være medlem på Sammen Kronstad for å trene med PT, men er en medlem koster det 100 kr mindre i timen for PT.

Sandviken – Sammen Lehmkuhlhallen

Bergen PT bemanner Sammen Lehmkuhlhallen treningssenter i Sandviken ved NHH. Dette er et fullsortiment treningssenter som er åpent for alle, ikke bare studenter. I tillegg til Personlige Trenere fra Bergen PT, har Sammen Lehmkuhlhallen mye gruppetimer, hyggelige ansatte i resepsjon, alt av treningsutstyr til egentrening, egen klatrehall, squashbaner og gymsal! En trenger ikke være medlem på Sammen Lehmkuhlhallen for å trene med PT, men er en medlem koster det 100 kr mindre i timen for PT.

Arna – Sprek og Blid

Bergen PT bemanner Sprek og Blid Arna, sentralt i Indre Arna. Der har de i tillegg til Personlige Trenere fra Bergen PT, alt en forventer å finne på et fullsortiment treningssenter. Gruppetimer, hyggelige ansatte i resepsjon, barnepark og alt av treningsutstyr til egentrening. En trenger ikke være medlem på Sprek og Blid Arna for å trene med PT, men er en medlem koster det 100 kr mindre i timen for PT.

Sentrum – Sammen City treningssenter

Bergen PT bemanner Sammen City treningssenter sentralt i sentrum ved bystasjonen. Dette er et fullsortiment treningssenter som er åpent for alle, ikke bare studenter. I tillegg til Personlige Trenere fra Bergen PT, har Sammen City mye gruppetimer, hyggelige ansatte i resepsjon og alt av treningsutstyr til egentrening. En trenger ikke være medlem på Sammen City for å trene med PT, men er en medlem koster det 100 kr mindre i timen for PT.

Askøy – Stamina Trening

Bergen PT bemanner Stamina sine tre treningssenter i Bergen. På Stamina Askøy på Kleppestø har de, i tillegg til Personlige Trenere fra Bergen PT, alt en forventer å finne på et fullsortiment treningssenter. Gruppetimer, hyggelige ansatte i resepsjon, barnepark og alt av treningsutstyr til egentrening. En trenger ikke være medlem på Stamina for å trene med PT, men er en medlem koster det 100 kr mindre i timen for PT.

Åsane – Stamina Trening

Bergen PT bemanner Stamina sine tre treningssenter i Bergen. På Stamina sitt senter sentralt i Åsane har de, i tillegg til Personlige Trenere fra Bergen PT, alt en forventer å finne på et fullsortiment treningssenter. Gruppetimer, hyggelige ansatte i resepsjon, barnepark og alt av treningsutstyr til egentrening. En trenger ikke være medlem på Stamina for å trene med PT, men er en medlem koster det 100 kr mindre i timen for PT.

Danmarksplass – Stamina Trening

Bergen PT bemanner Stamina sine tre treningssenter i Bergen. På Stamina sitt senter sentralt på Danmarksplass har de, i tillegg til Personlige Trenere fra Bergen PT, alt en forventer å finne på et fullsortiment treningssenter. Gruppetimer, hyggelige ansatte i resepsjon, og alt av treningsutstyr til egentrening. En trenger ikke være medlem på Stamina for å trene med PT, men er en medlem koster det 100 kr mindre i timen for PT.

Danmarksplass – Bergen PT-senter

Vårt private treningssenter sentralt på Danmarksplass, ingen medlemmer eller tilskuere, bare resultater og godfølelse. Trening og oppfølging hos oss skjer kun ved avtale med fagperson, derfor er det ingen ”tilskuere”, bare Personlig Trenere og PT-kunder, som alle jobber med sine mål. Dette gir en trygg atmosfære, dedikerte ansatte og fullt kundefokus. Vi har egne ernæringsveiledere, fysioterapeut og kiropraktor som bistår våre kunder, og jobber tverrfaglig for å gi kunden det beste.


Kundehistorier

Her kan du lese noen erfaringer fra noen av våre kunder.

Mona

“For 1,5 år siden var det tid for en godt voksen dame å begynne å trene igjen. Jeg hadde innsett at skulle jeg komme i gang med effektiv trening tilpasset en aldrende kropp, ville jeg ha behov for en personlig trener.

Å trene med PT er en kombinasjon av harde økter med svette, mye latter – og ømme muskler påfølgende dager og netter (vansker med å bruke armene til å trekke dynen over en lemster kropp). Min PT har et utall øvelser som trener magemusklene, eller mangel på slike, uten at man må ta kjedelige sit-ups. Og best av alt – Min PT har aldri bedt meg løpe / jogge!

Jeg jobber som leder og opplever det fanstastisk med en time i uken der jeg kan trene og utføre oppgaver som andre tar styring og kontroll over. Det er rett og slett ukens friminutt, og kan anbefales!”

Kristin

“Min Personlige trener er først og fremst veldig kunnskapsrik når det gjelder trening, men også utrolig entusiastisk og motiverende. Oppdaterer seg hele tiden og bringer stadig inn nye momenter i treningen. Aldri kjedelig! Kanskje det jeg har satt aller mest pris på er evnen til å være 100% tilstede når jeg har vært på trening – fullt fokus, god kontakt og hele tiden der for kunden. Alltid smilende og i godt humør, og mye humor”

Ann Kristin

“Jeg er en dame på 45 år som har brukt personlig trener i snart to år. Ønsker å si litt om min erfaring med dette. Jeg har alltid vært tynn, men trivdes ikke med meg selv når jeg merket at jeg begynte å bli løs i kroppen, spesielt rumpe, lår og under overarmene. Har trent litt på egen hånd de siste årene, men har aldri merket noe særlig resultater, og jeg endte opp med å kun være støttemedlem. Jeg bestemte meg derfor for å bruke personlig trener. Jeg ville lære meg riktige treningsteknikker og oppnå resultater. Da mitt mål var å øke muskelmassen var det viktig for meg å velge en PT som selv har erfaring på dette området. I løpet av den perioden jeg har hatt personlig trener har jeg øket 2,2 kg i muskelmasse og mistet 1 kg fett. Jeg er blitt mye fastere i kroppen, har til og med fått litt synlige muskler på armene :-), har fått mer overskudd og trives bedre med meg selv. Jeg har faktisk fått en sunnere livsstil. Min PT har hatt mye fokus på å lære meg riktig teknikk og holdning , noe som har gitt meg stor gevinst på arbeidsplassen. Har ikke lenger vondt i rygg/skuldre i forbindelse med forflyttningsteknikk og løft på jobben.

Min PT har laget et individuelt treningsopplegg til meg, kombinert med kosthold. Mye variert treningen slik at det ble gøy. Har lært hvordan jeg skal yte maksimalt på en treningsøkt, og fått forklart underveis hva som skjer i kroppen når man trener styrke, og hvorfor.

Min PT har vært fleksibel i forhold til tidspunkter for trening, og han har motivert meg til kontinuerlig innsats, også i perioder hvor det ellers ville vært lett å “prioritere vekk” treningen. Jeg har også fått god veiledning i forhold til kosthold. Trodde aldri at jeg skulle klare å legge om matvanene mine, men nå spiser jeg mye sunnere og har et veldig avslappet forhold til mat. Det tar tid å lære sin egen kropp å kjenne, hvordan den responderer på trening, hvilket kosthold som passer, hva man trives med osv. Derfor synes jeg at det har vært utrolig lærerikt å ha PT over tid. Jeg kan absolutt anbefale personlig trener. Min PT er veldig positiv og kreativ, gjør treningen morsom og har en sunn og balansert holdning til både kosthold og trening. Min PT har rett og slett en utrolig behagelig og engasjerende måte å være på. For meg har dette handlet om å investere i egen helse og velvære. Selv om det koster både penger og strev er det virkelig verdt det