Digital
Veiledning

Vi tilbyr digital oppfølging til våre kunder. På den måten kan du også få hjelp selv om du bor utenfor Bergensområdet. Digital kommunikasjon innebærer konsultas-jon via Skype eller annen måte form samtale. I tiden mellom samtalene foregår oppfølging digitalt og våre veiledere svarer på spørsmål og hendvendelser så ofte de kan via e-post eller SMS mellom konsultasjonene.

Overvekt

Overvekt og fedme har negative konsekvenser for helsen og mange ønsker hjelp med dette. En kostomlegging kan bidra med å redusere overvek-ten, endre kroppssammensetning, hindre videre vektøkning og bidra til en sunnere livsstil. Vår ernæringsrådgiver med spesialisering i fedme og helse kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Generelle kostendringer

En generell kostomlegging innebærer små, betydningsfulle endringer mot en enklere og sunnere hverdag. Dette passer for deg som ønsker å gå opp eller ned noen kilo, ha mer å gå på i hverdagen, eller rett og slett ønsker et sunnere og mer strukturert kosthold.

Kosthold og trening

Trening og kosthold henger tett sammen. Vi hjelper deg å optimalisere ditt kosthold til din trening. Få bedre resultater, raskere, med mer energi. Vi hjelper deg med tett oppfølging av eksperter på området.

...

Vår ekspert
Lise Rådmannsøy

Lise har en grunnleggende interesse for sammenhengen kosthold har på helsen, både psykisk og fysisk. Ved hjelp av små, enkle grep i kostholdet kan man se resultater i form av en økt livskvalitet og få bedre effekt av trening. En kostholdsendring skal ikke være avansert, men lettfattelig for de som skal gjennomføre den. I tillegg er Lise veldig opptatt av viktigheten rundt det å ha et sunt forhold til mat, og mener at kostholdet er en essensiell del av livsstilsendring og vektnedgang. Hun har tidligere drevet aktivt med dans og ser på fysisk aktivitet som en viktig del av en sunn livsstil.

Utdanning og kurs

  • - Student masterprogram i klinisk ernæring ved UiB (pågår)
  • - Bachelorgrad i human ernæring ved UiB
  • - Bachelorgrad i biologi ved UiB

Kontakt
Lise Rådmannsøy

Telefon: 480 49 551

Mail: kosthold@bergenpt.no

PRISER

KOSTHOLDSPLAN
ENKEL
1275 kr
MÅNEDSOPPFØLGING
2 MÅNEDER
975 kr per måned
MÅNEDSOPPFØLGING
4 MÅNEDER
925 kr per måned
MÅNEDSOPPFØLGING
6 MÅNEDER
875 kr per måned

Har du spørsmål?
Kontakt oss.